Close to home hyr ut till Althen Sensors & Controls

KontorsflexUthyrning

Hebas dotterbolag Close to home coworking hyr ut till Althen Sensors & Controls

Heba Fastighets AB:s dotterbolag, Close to home coworking, hyr ut kontor till Althen Sensors & Controls svenska filial. Därmed blir sensor och mätinstrumentbolaget det första internationella företaget som har sin svenska bas på Close to home i Norrtälje.

Pressmeddelande den 30 augusti 2024

Close to home coworking, ett dotterbolag till Heba Fastighets AB (publ.), hyr ut kontor till Althen Sensors & Controls.

Den främsta anledningen till att Althen Sensors & Controls valt Close to home som sin bas är den perfekta matchningen mellan Althens flexibla strategi och Close to homes flexibla lösningar.

”Close to home och Althen har samma mål i sina kundrelationer: vi utgår från kundens större vision för att hitta sätt vi kan arbeta tillsammans så att kundens företag kan ta sig till nästa nivå. Det ska bli spännande att följa detta  innovativa teknikbolags tillväxt i Sverige och på Close to home”,

säger Haymanot Wachtmeister, chefsjurist och ansvarig för delningsmarknader på Heba Fastighets AB.

Althen Sensors & Controls är sedan 45 år en pålitlig och erfaren partner för företag i teknikdrivna branscher. Företagets huvudkontor är beläget i Nederländerna, men den svenska verksamheten har sin bas i Norrtälje.

”Att flytta till Close to home är ett naturligt steg för vår svenska verksamhet. Vi kan fortsätta fokusera på våra produkter och produktutveckling utan att lägga onödig tid och energi på lokaldrift. Vi rekryterar för fullt just nu, varför det blir perfekt att flytta in på Close to home”,

säger  Mike Lindblom, VD för Althen Sensors & Controls i Sverige.

OM CLOSE TO HOME

Close to home erbjuder en hemtrevlig, mysig och inspirerande arbetsmiljö som främjar verkliga möten. Med moderna och stilrena faciliteter, flexibla arbetsutrymmen samt mötesrum, är det här en dynamisk plats att arbeta och mötas på – nära sitt hem. Heba Close to Home Coworking AB är ett dotterbolag till börsnoterade Heba Fastighets AB (publ.).

KONTAKTINFORMATION FÖR MEDIA

Haymanot Wachtmeister, chefsjurist och ansvarig för delningsmarknader på Heba, 08-442 44 43, haymanot@closetohome.se.

Nyhetsbrev

Få uppdateringar om våra senaste tjänster och event direkt i din inkorg. Signa upp och få vårt nyhetsbrev.